VOOR AL UW VRAGEN

Natuurlijk willen wij jullie de beste ervaring op onze website geven, daarom hebben wij de klantenservice opgericht, hier worden alle vragen beantwoord. Heb je een vraag over de pasvorm of hoe de onderbroek gewassen moet worden? Stuur gewoon een Whatsappje of bel: 06-23 08 43 95, wel zo makkelijk.

VERZENDEN EN BEZORGEN

14 DAGEN BEDENKTERMIJN

Als u via Kangaroo Underwear onderbroeken koopt, heeft u 14 dagen de tijd om te kijken of het product aan uw eisen voldoet. Een voorwaarde hierbij is dat de onderbroek in ongeopende verpakking teruggestuurd dient te worden, dit in verband met de hygiëne.

RETOUR STUREN

Is het artikel toch niet naar uw zin of is de kleur niet goed, dan kunt u het heel makkelijk terugsturen. Breng het pakket naar het dichtstbijzijnde postkantoor en frankeer uw zending. Na ontvangst zal uw retour zo snel mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen, worden afgehandeld. Wij kunnen uw retour natuurlijk alleen in behandeling nemen wanneer de bestelling ongeschonden wordt teruggestuurd. Voordat u de zending retour stuurt, dient u hier ons eerst van op de hoogte te stellen via info@kangaroounderwear.nl.

RUILEN

Als de kleur per ongeluk toch tegenvalt mag u het natuurlijk ook ruilen voor een ander artikel uit onze collectie. Volg hiervoor dezelfde stappen als bij het retour sturen en vul op het retourformulier de productcode en maat van het gewenste artikel in.
TIP : Bel of mail alvast even welk artikel u als ruiling wilt ontvangen, zodat wij dit voor u kunnen reserveren.

KLACHTEN

Als er buiten uw schuld om bij normaal gebruik een defect aan uw artikel is ontstaan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Stuur een omschrijving van uw klacht onder vermelding van order en artikelnummer, liefst met één of meerdere foto’s naar info@kangaroounderwear.nl,  Wij zullen dan in overleg met u zo snel mogelijk een passende oplossing zien te vinden.

BETALEN

Bij Kangaroo Underwear kunt u op verschillende manieren betalen. Altijd veilig en binnen u eigen vertrouwde bankomgeving. Hieronder hebben we ze even voor u op een rijtje gezet.

IDEAL

Ideal is de makkelijkste betaalmethode. U betaalt in uw eigen vertrouwde bankomgeving. Ideal werkt voor de volgende banken: Rabobank, ABN Amro, ASR Bank, Friesland Bank, ING, SNS Bank, SNS Regio Bank, Triodos Bank, van Lanschot bankiers en Knab Bank.

BANKOVERSCHRIJVING

Gemakkelijk overschrijven door middel van je eigen bank. De bestelling wordt pas verzonden, zodra het geld ontvangen is door Kangaroo Underwear.

VERZENDEN EN BEZORGEN

BEZORGEN

Onze pakketten worden verzonden via PostNL en worden afgeleverd op het door u aangegeven bezorgadres. De onderbroeken van Kangaroo Underwear worden verzonden door middel van een brievenbuspakje, hierdoor hoeft u niet thuis te zijn om het pakje in ontvangst te nemen.

VERZENDKOSTEN

Verzenden kost bij Kangaroo Underwear € 3,95 binnen Nederland. Voor verzending naar andere landen brengen wij extra kosten in rekening, deze verschillen per bestemming en zullen automatisch bij uw totale orderwaarde worden opgeteld.

LEVERTIJD

Wij proberen uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Ons streven is een bestelling die voor 15:00 bij ons binnen is dezelfde dag klaar te maken voor verzending. Bestellingen die in het weekend worden gedaan, worden op dinsdag of woensdag bezorgd. Bestellingen buiten Nederland kunnen iets langer onderweg zijn.
PostNL bezorgt op onderstaande tijden:

Dinsdag t/m vrijdag 9:00 – 21:00
Zaterdag 9:00 – 17:00

Tijdens feestdagen kunnen de levertijden afwijken.