Reis onderbroek

Ga jij binnenkort op reis en wil jij ervoor zorgen dat je geld, legitimatiebewijs of andere waardevolle spullen niet gestolen worden tijdens je reis? Schaf dan een Kangoo aan en stop hier bijvoorbeeld je ID en contant geld in! Overvallers zullen niet weten waar jij je waardevolle spullen opbergt en wanneer een zakkenroller probeert om in je onderbroek te graaien zal je het gegarandeerd merken!

Wat neem je nog meer mee op vakantie?

Wanneer je op vakantie gaat moet je vanzelfsprekend je koffer pakken en dat kan best lastig zijn! Bepalen wat je mee wilt nemen is al moeilijk en dan moet je er ook nog is voor zorgen dat het allemaal past. Een aantal tips van ons:

  1. Reis licht: laat de twijfel en de ‘’wat als’’ items lekker thuis. Als er toch iets gebeurt kan je het vast wel op je reisbestemming kopen. Neem ook niet te veel cosmeticaspullen mee die zijn zwaarder dan je denkt!
  2. Houd rekening met het klimaat: Ga je naar een warme bestemming neem dan 1 warme outfit mee voor bijvoorbeeld in het vliegtuig. Ga je naar een koude bestemming pak dan in laagjes in.
  3. Stop shampoo, douchegel en gel in kleine reisflesjes: dit kan al snel voor een aantal kilo’s minder gewicht zorgen.
  4. Was tussentijds: Ga je voor een langere periode op vakantie, neem dan niet voor elke dag een schone outfit mee maar was ze tussen de vakantie door.
  5. Gebruik speciale handdoeken: Handdoeken zorgen altijd voor veel extra gewicht. Gebruik daarom een hamahandoek of reishanddoek. Deze zijn een stuk lichter en sneldrogend.

Was advies

Was je Kangoo na je vakantie of tijdens je vakantie op 40 graden celcius. Strijken is niet aan te raden maarja wie wilt dan ook hier zijn tijd aan verspillen… Hang hem aan de waslijn in plaats van in de droger zo blijft je Kangoo langer mooi!

Verzending van je Kangoo

Onze Kangoo’s worden verzonden door PostNL en dit doen ze met de voorwaarden van voor 12:00 besteld op werkdagen morgen in huis! Echter kost dit wel €3,99 maar dit betalen wij wanneer u een bestelling plaats boven de €40,-. Verder word elke verzending voorzien van een track&trace code die je ontvangt in de mail.

Spring/Summer ’19

Fall/Winter ’19