Sport onderbroek

Waar laat je nou die waardevolle spullen tijdens het sporten? Gewoon in je onderbroek met zakken! Doe er je kluissleutel, pasjes of bijvoorbeeld je telefoon in zodat die niet in de weg zitten tijdens het sporten en je spullen niet verliest!

Voor welke sporten zijn Kangoo’s handig?

De onderbroeken zijn bij veel sporten te gebruiken, hieronder een opsomming van sporten waar wij denken dat onze Kangoo goed van pas komt:

Onze kangoo’s zorgen er niet alleen voor dat je altijd opbergmogelijkheden hebt wanneer je aan het sporten bent maar hebben ook extra lange pijpen zodat deze niet omhoogrollen!

WAS ADVIES

Was je Kangoo na je vakantie of tijdens je vakantie op 40 graden celcius. Strijken is niet aan te raden maarja wie wilt dan ook hier zijn tijd aan verspillen… Hang hem aan de waslijn in plaats van in de droger zo blijft je Kangoo langer mooi!

VERZENDING VAN JE KANGOO

Onze Kangoo’s worden verzonden door PostNL en dit doen ze met de voorwaarden van voor 12:00 besteld op werkdagen morgen in huis! Echter kost dit wel €3,99 maar dit betalen wij wanneer u een bestelling plaats boven de €40,-. Verder word elke verzending voorzien van een track&trace code die je ontvangt in de mail.

Spring/Summer ’19

Fall/Winter ’19