Themafeest onderboek

Themafeesten zijn erg leuk echter is er vaak 1 probleem. Veel outfits die gedragen worden op deze feesten hebben geen zakken. Kangaroo underwear is hier de oplossing voor, lees hieronder voor welke themafeestjes wij denken dat onze Kangoo de oplossing is!

Carnaval

Waar bewaar jij met carnaval je telefoon en sleutels? Het is echt geen toeval dat onze Kangoo’s door Brabanders ontworpen zijn, want waar moet je tijdens carnaval in hemelsnaam al je spullen laten als je in de kroeg staat? Waar bewaar jij deze carnaval je telefoon en sleutels? Ons advies: “waardevolle spullen? Stop ze in je onderbroek!”

Pro tip: Ook een veldfles past in de zakken 😉

WAS ADVIES

Was je Kangoo na je vakantie of tijdens je vakantie op 40 graden celcius. Strijken is niet aan te raden maarja wie wilt dan ook hier zijn tijd aan verspillen… Hang hem aan de waslijn in plaats van in de droger zo blijft je Kangoo langer mooi!

VERZENDING VAN JE KANGOO

Onze Kangoo’s worden verzonden door PostNL en dit doen ze met de voorwaarden van voor 12:00 besteld op werkdagen morgen in huis! Echter kost dit wel €3,99 maar dit betalen wij wanneer u een bestelling plaats boven de €40,-. Verder word elke verzending voorzien van een track&trace code die je ontvangt in de mail.

Spring/Summer ’19

Fall/Winter ’19